Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Župní přebor ČOS ve sportovní gymnastice

V Moravských Budějovicích se uskutečnil v sobotu 13. dubna tradiční župní přebor v gymnastice, kterého se v kategorii předškolních dětí zúčastnila i naše nejmladší děvčátka. První místo vybojovala Agáta Friedlová , druhé Nela Huďová a třetí Kristýna Vrzalová. Gratulujeme!

 

Pohár města Třebíče

Prvního letošního závodu série Českého poháru se zúčastnila dvě naše družstva. V kategorii Junior I. nám to cinklo a holky obsadily v konkurenci deseti týmů krásnou druhou příčku, jen desetinu za vítězným Frýdkem- Místkem. Třetí místo patřilo Chropyni. Děvčata cvičila v sestavě - Iva Neubauerová, Eliška Petříková, Tereza Zámková, Anna Daňková, Kristýna Klenovská, Nikola Andělová, Taťána Polkovnyková a náhradnice Andera Cvachová a Klára Beranová. V kategorii Senior startoval náš tým namíchaný ze starších závodnic a závodnic kategorie Junior II. a skončil čtvrtý. Cvičil ve složení Jorika Kejnovská, Karolína Rausová, Monika Matějíčková, Erika Pivničková, Natali Zárybnická, Eliška Erbenová a Tereza Badalíková.

 

Praha Open Vyšehrad

Závodu na Vyšehradě se zúčastnila čtyři naše družstva v kategoriích trií. Nejlépe si vedla děvčata v kategorii TRIA 2, která v konkurenci 13.týmů zvítězila. Hezké páté místo vybojovaly nejmladší holčičky v kategorii TRIA 0. Holky v kategorii TRIA 3 skončily šesté a v kategorii TRIA 1 jedenácté. Vítězné družstvo startovalo v sestavě Iva Neubauerová, Anna Daňková, Nikola Andělová, Kristýna Klenovská a Taťána Polkovnyková. V kategorii 0 se za Gloxi club představila Aneta Tesařová, Julie Lapešová, Agáta Friedlová,   Kateřina Wasserbauerová a Adriana Tomečková. Tria 1 cvičila v sestavě Emílie Delínová, Natálie Knechtová, Tereza Pulicarová, Markéta Sedláčková a Nina Iris Hánová. Nejstarší tým závodil ve složení Tereza Badalíková, Eliška Erbenová, Alžběta Fuková a Denisa Čápová.

Velikonoční oddílový závod 2024

Velikonoční oddílový závod je za námi. Zúčastnilo se ho 45 našich gymnastek. Zlaté medaile si v jednotlivých kategoriích vybojovala Nela Huďová, Natálie Karafiátová, Aneta Tesařová, Sofie Příhodová, Iva Neubauerová a Natali Zárybnická. Stříbrné medaile získaly Debora Křivanová, Rozálie Němcová, Kateřina Wasserbauerová, Nina Iris Hánová, Tereza Zámková a Erika Pivničková. Z bronzu se radovaly Nicol Schmeilerová, Nina Doležalová, Agáta Friedlová, Markéta Sedláčková, Anna Daňková a Eliška Erbenová. Celou fotogalerii ze závodu najdete na našem Rajčeti.

Napoleon Cup

Dvě družstva se zúčastnila závodu Napoleon Cup ve Slavkově. V nejmladší kategorii Junior 0 obsadila naše děvčátka sedmé místo. Cvičila v sestavě Julie Lapešová, Markéta Sedláčková, Simona Chvátalová, Denisa Mikešová, Natálie Knechtová, Tereza Erbenová. V kategorii Junior I. skončil náš tým na osmém místě ve složení Iva Neubauerová, Tereza Zámková, Kristýna Klenovská, Anna Daňková, Klára Beranová, Taťána Polkovnyková, Andrea Cvachová s náhradnicí Lindou Winklerovou.

 

Jojo cup 2024

Naše nejmladší gymnastky se zúčastnily závodu Jojo cup v Dobřichovicích.Jely hlavně sbírat zkušenosti. V kategorii Mimi obsadily holčičky 11.místo a v kategorii 1B patnácté. Mimi cvičily v sestavě Kateřina Wasserbauerová, Eliška Bartoňová, Julie Lapešová, Ema Dráždilová, Markéta Juřinová,Agáta Friedlová. V kategorii 1B se představila Markéta Sedláčková, Sofie Příhodová, Tereza Erbenová, Nina Hánová, Rozálie Ficencová, Emílie Delínová, Natálie Knechtová, Denisa Mikešová a Veronika Habrová.

Baby cup 2023

Tři naše družstva se první prosincovou sobotu zúčastnila třebíčského závodu Baby cup. V nejmladší kategorii Mini obsadila děvčátka čtvrté místo, v té o kousek starší šesté místo a tým Junior I.získal bronzové medaile. Tým Mini startoval v sestavě Ema Dráždilová, Aneta Tesařová, Julie Lapešová, Markéta Juřinová, Kateřina Wasserbauerová, Eliška Bartoňová a Veronika Stolínová. Družstvo v kategorii Junior 0 se představilo ve složení Rozálie Ficencová, Tereza Zámková, Markéta Sedláčková, Simona Chvátalová,Emílie Delínová, Tereza Pulicarová, Nina Iris Hánová, Natálie Knechtová a Sofie Příhodová. O medaile v kategorii Junior I. se zasloužila Tereza Zámková, Iva Neubauerová, Anna Daňková, Alžběta Fuková, Klára Feitová, Eliška Erbenová s náhradnicí Taťánou Polkovnykovou.

Vánoční oddílový závod

Letošního třetího oddílového závodu se zúčastnilo celkem 47 našich gymnastek. Vítězkami jednotlivých kategorií se staly Nela Huďová, Agáta Friedlová, Kateřina Wasserbauerová, Sofie Příhodová, Tereza Zámková a duo Erika Pivničková s Klárou Feitovou. Ze stříbra se radovaly Justýna Jakoubková, Nina Doležalová, Julie Lapešová, Tereza Erbenová, Iva Neubauerová a dvojice Natálie Ptáčková s Eliškou Erbenovou. Bronzové pozice vybojovaly Tereza Budějská, Natálie Karafiátová, Adriana Tomečková, Markéta Sedláčková, Kristýna Klenovská a pár Alžběta Fuková a Tereza Badalíková. Zároveň byly vyhlášeny Gymnastky Gloxi clubu za rok 2023- za minitým B Julie Lapešová, za minitým A Natálie Knechtová, za Junior I. Iva Neubauerová , za Junior II. Erika Pivničková a za Senior Jorika Kejnovská. Všem medailistkám i oceněným gratulujeme!!!

Mistrovství střední Evropy-Itálie

Jorika Kejnovská, Nikola Havlíková a Karolína Rausová se v týmu Moravské Slavie Brno zúčastnily Mistrovství střední Evropy a s tímto týmem v italském Livignu obsadily po sympatickém výkonu v kategorii Senior ženy sedmé místo. Z českých týmů se nejvíce dařilo v juniorské kategorii družstvu Flik Flak Plzeň, které vybojovalo krásné stříbrné medaile  
 

Župní přebor v přespolním běhu- Dalešice

První říjnovou sobotu jsme se zúčastnili župního přeboru v přespolním běhu v Dalešicích. Přebor byl pro naše barvy úspěšný. První místa si ve svých kategoriích vybojovala Eliška Petříková a Natali Zárybnická, stříbro získala Sara Petrovic a bronz Veronika Habrová a Natálie Ptáčková. Ani ostatní děvčata si nevedla špatně a všech 28 našich závodnic zaslouží velkou pochvalu!Zároveň byl celkově vyhodnocen loňský ročník župního přeboru ve všestrannosti a v kategorii předškoláků si pohár za druhé místo převzala Aneta Tesařová a za třetí Veronika Stolínová. A v soutěži jednot byla ta naše třetí!!