Jdi na obsah Jdi na menu

2024

 

Velikonoční oddílový závod 2024

Velikonoční oddílový závod je za námi. Zúčastnilo se ho 45 našich gymnastek. Zlaté medaile si v jednotlivých kategoriích vybojovala Nela Huďová, Natálie Karafiátová, Aneta Tesařová, Sofie Příhodová, Iva Neubauerová a Natali Zárybnická. Stříbrné medaile získaly Debora Křivanová, Rozálie Němcová, Kateřina Wasserbauerová, Nina Iris Hánová, Tereza Zámková a Erika Pivničková. Z bronzu se radovaly Nicol Schmeilerová, Nina Doležalová, Agáta Friedlová, Markéta Sedláčková, Anna Daňková a Eliška Erbenová. Celou fotogalerii ze závodu najdete na našem Rajčeti.

 

Napoleon Cup

Dvě družstva se zúčastnila závodu Napoleon Cup ve Slavkově. V nejmladší kategorii Junior 0 obsadila naše děvčátka sedmé místo. Cvičila v sestavě Julie Lapešová, Markéta Sedláčková, Simona Chvátalová, Denisa Mikešová, Natálie Knechtová, Tereza Erbenová. V kategorii Junior I. skončil náš tým na osmém místě ve složení Iva Neubauerová, Tereza Zámková, Kristýna Klenovská, Anna Daňková, Klára Beranová, Taťána Polkovnyková, Andrea Cvachová s náhradnicí Lindou Winklerovou.

Jojo cup 2024

Naše nejmladší gymnastky se zúčastnily závodu Jojo cup v Dobřichovicích.Jely hlavně sbírat zkušenosti. V kategorii Mimi obsadily holčičky 11.místo a v kategorii 1B patnácté. Mimi cvičily v sestavě Kateřina Wasserbauerová, Eliška Bartoňová, Julie Lapešová, Ema Dráždilová, Markéta Juřinová,Agáta Friedlová. V kategorii 1B se představila Markéta Sedláčková, Sofie Příhodová, Tereza Erbenová, Nina Hánová, Rozálie Ficencová, Emílie Delínová, Natálie Knechtová, Denisa Mikešová a Veronika Habrová.

2023

Baby cup 2023

Tři naše družstva se první prosincovou sobotu zúčastnila třebíčského závodu Baby cup. V nejmladší kategorii Mini obsadila děvčátka čtvrté místo, v té o kousek starší šesté místo a tým Junior I.získal bronzové medaile. Tým Mini startoval v sestavě Ema Dráždilová, Aneta Tesařová, Julie Lapešová, Markéta Juřinová, Kateřina Wasserbauerová, Eliška Bartoňová a Veronika Stolínová. Družstvo v kategorii Junior 0 se představilo ve složení Rozálie Ficencová, Tereza Zámková, Markéta Sedláčková, Simona Chvátalová,Emílie Delínová, Tereza Pulicarová, Nina Iris Hánová, Natálie Knechtová a Sofie Příhodová. O medaile v kategorii Junior I. se zasloužila Tereza Zámková, Iva Neubauerová, Anna Daňková, Alžběta Fuková, Klára Feitová, Eliška Erbenová s náhradnicí Taťánou Polkovnykovou.

 

Vánoční oddílový závod

Letošního třetího oddílového závodu se zúčastnilo celkem 47 našich gymnastek. Vítězkami jednotlivých kategorií se staly Nela Huďová, Agáta Friedlová, Kateřina Wasserbauerová, Sofie Příhodová, Tereza Zámková a duo Erika Pivničková s Klárou Feitovou. Ze stříbra se radovaly Justýna Jakoubková, Nina Doležalová, Julie Lapešová, Tereza Erbenová, Iva Neubauerová a dvojice Natálie Ptáčková s Eliškou Erbenovou. Bronzové pozice vybojovaly Tereza Budějská, Natálie Karafiátová, Adriana Tomečková, Markéta Sedláčková, Kristýna Klenovská a pár Alžběta Fuková a Tereza Badalíková. Zároveň byly vyhlášeny Gymnastky Gloxi clubu za rok 2023- za minitým B Julie Lapešová, za minitým A Natálie Knechtová, za Junior I. Iva Neubauerová , za Junior II. Erika Pivničková a za Senior Jorika Kejnovská. Všem medailistkám i oceněným gratulujeme!!!

Mistrovství střední Evropy-Itálie

Jorika Kejnovská, Nikola Havlíková a Karolína Rausová se v týmu Moravské Slavie Brno zúčastnily Mistrovství střední Evropy a s tímto týmem v italském Livignu obsadily po sympatickém výkonu v kategorii Senior ženy sedmé místo. Z českých týmů se nejvíce dařilo v juniorské kategorii družstvu Flik Flak Plzeň, které vybojovalo krásné stříbrné medaile  

Župní přebor v přespolním běhu- Dalešice

První říjnovou sobotu jsme se zúčastnili župního přeboru v přespolním běhu v Dalešicích. Přebor byl pro naše barvy úspěšný. První místa si ve svých kategoriích vybojovala Eliška Petříková a Natali Zárybnická, stříbro získala Sara Petrovic a bronz Veronika Habrová a Natálie Ptáčková. Ani ostatní děvčata si nevedla špatně a všech 28 našich závodnic zaslouží velkou pochvalu!Zároveň byl celkově vyhodnocen loňský ročník župního přeboru ve všestrannosti a v kategorii předškoláků si pohár za druhé místo převzala Aneta Tesařová a za třetí Veronika Stolínová. A v soutěži jednot byla ta naše třetí!!

 

Brněnský pohár 2023

Dalšího závodu ze série Českého poháru se zúčastnily opět oba naše týmy. V kategorii Junior I. si naše holky vybojovaly krásné druhé místo z deseti družstev, jen dvě desetiny od zlata. Vítězem této kategorie se stala Chropyně a třetí byly Mnichovice. V kategorii Senior obsadily holky třetí příčku za první TJ Bohemians a Moravskou Slavií Brno. Mladší holky startovaly v sestavě Anna Daňková, Iva Neubauerová, Klára Feitová, Kristýna Klenovská, Alžběta Fuková a Eliška Erbenová. Starší tým závodil ve složení Jorika Kejnovská, Karolína Rausová, Nikola Havlíková, Natálie Ptáčková, Natali Zárybnická a Monika Matějíčková s náhradnicí Denisou Čápovou.

 

Letní oddílový závod

První červnovou sobotu jsme uspořádali Letní oddílový závod, kterého se zúčastnilo celkem 43 našich závodnic v šesti kategoriích. Závodily jednotlivkyně a v nejstarší kategorii páry. Ze zlatých medailí se v jednotlivých kategoriích radovaly Natálie Karafiátová, Aneta Tesařová, Tereza Erbenová, Andrea Cvachová, Iva Neubauerová a dvojice Natali Zárybnická a Natálie Ptáčková. Stříbrné medaile získaly Alžběta Čurdová, Julie Lapešová, Tereza Pulicarová, Taťána Polkovnyková, Tereza Zámková a dvojice Karolína Ryšavá a Natálie Havlíková. Bronzové medaile vybojovaly Sara Petrovic, Adriana Tomečková, Simona Chvátalová, Klára Beranová, Klára Feitová a pár Erika Pivničková a Tereza Badalíková.Všem závodnicím gratulujeme ke krásným výkonům!!!

 

Župní přebor v atletice-Třebíč

V neděli 14.5. proběhl v Třebíči župní přebor v atletice, kterého se zúčastnilo 25 našich závodnic. Nejlépe si vedla děvčata v kategorii žákyně I., kde zvítězila Iva Neubauerová a druhá skončila Elena Mazlová. Mezi 24. účastnicemi této kategorie byla dále třináctá Jolana Hvězdová, patnáctá Sofie Příhodová, sedmnáctá Tereza Erbenová, osmnáctá Nela Záškodová, devatenáctá Veronika Čeloudová a dvacátá první Tereza Pulicarová. V konkurenci 27. předškolních dětí obsadila krásné páté místo Julie Lapešová, sedmé Sara Petrovic, deváté Aneta Tesařová,další umístění byla-10.Eliška Koubová, 11.Veronika Stolínová, 12.Kristýna Vrzalová, 14, Nina Doležalová,15.Natálie Karafiátová. V kategorii žákyně II. / 20 závodnic/byla z našich nejlepší Eliška Erbenová na devátém místě. Další závodnice byly- 10.Alžběta Fuková, 12. Tereza Zámková, 13.Anna Daňková, 16. Kristýna Klenovská,18.Sabina Veselá. V kategorii žákyně III., kde startovalo 18. účastnic obsadila Nikol Zamrazilová páté místo, Natálie Havlíková osmé a Denisa Čápová čtrnácté.

Mistrovství ČR v Olomouci-13.5.2023

O víkendu se v Olomouci uskutečnilo mistrovství ČR v Teamgymu, kterého se zúčastnila dvě naše družstva. Mladší děvčata v kategorii Junior I. vybojovala v konkurenci 9. týmů po hezkém výkonu krásné třetí místo  za vítěznou Chropyní a druhou Ostravou. Jejich starší kolegyně v kategorii Senior je úspěšně napodobily a odvezly si také bronzové medaile. V této kategorii, kde startovalo pět družstev,  vyhrál tým TJ Bohemians Praha a druhá byla Mor. Slavia Brno.Tým Junior I. absolvoval závod ve složení- Alžběta Fuková, Klára Feitová, Eliška Erbenová, Tereza Zámková, Kristýna Klenovská, Iva Neubauerová, Anna Daňková s náhradnicí Sabinou Veselou pod vedením trenérek Renaty a Joriky Kejnovských.Družstvo Senior reprezentovala Karolína Rausová, Jorika Kejnovská, Erika Pivničková, Monika Matějíčková, Nikola Havlíková, Natali Zárybnická, Karolína Ryšavá s trenérkami Ivou Dráždilovou a Marcelou Donátovou.

 

Župní přebor ve sportovní gymnastice v Moravských Budějovicích

Sedm holčiček z přípravky se zúčastnilo v sobotu 22.4. župního přeboru ve sportovní gymnastice v Moravských Budějovicích. Nejlépe si vedla Anetka Tesařová, která zvítězila. Ema Dráždilová byla pátá, na sedmém místě skončila Adriana Tomečková, osmá byla Kristýna Vrzalová, devátá Veronika Stolínová, desátá Sofie Rapouchová a jedenáctá Natálie Karafiátová. Celkem v této kategorii startovalo 13 závodníků.Ve stejný den si naše závodní týmy zajely zatrénovat do gymnastické tělocvičny v Dobřichovicích.

Pohár města Třebíče 2023

Dvě družstva se zúčastnila prvního letošního závodu Českého poháru v Třebíči. V kategorii Junior I. obsadil náš tým třetí místo za první Chropyní a druhým Sport klubem Stars Frýdek-Místek. V kategorii Senior A pro změnu skončilo naše družstvo na druhém místě. Tuto kategorii vyhrála TJ Bohemians a třetí byla Moravská Slavia Brno. Mladší družstvo závodilo ve složení Anna Daňková, Kristýna Klenovská, Tereza Zámková, Alžběta Fuková, Iva Neubauerová a Eliška Erbenová. Starší tým se na start postavil ve složení Jorika Kejnovská, Monika Matějíčková, Nikola Havlíková, Karolína Rausová, Erika Pivničková,Natali Zárybnická s náhradnicemi Karolínou Ryšavou a Natálií Havlíkovou.

 

Memoriál V. Straky Vršovice Tři naše týmy mladších závodnic se poslední březnovou neděli zúčastnily závodu malého teamgymu ve Vršovicích. Svojí premiéru na teamgymových závodech absolvovala většina děvčátek z týmu B v kategorii I.B. Družstvo sice obsadilo 11. místo, ale alespoň získalo zkušenosti do dalšího závodění. V tomto družstvu si zacvičila Laura Mia Salmajová, Nela Záškodová, Sofie Příhodová, Tereza Erbenová, Tereza Pulicarová, Simona Chvátalová, Veronika Čeloudová a Markéta Sedláčková. Ve stejné kategorii si vybojoval pěknou pátou příčku náš tým A, který závodil ve složení - Andrea Cvachová, Veronika Habrová, Linda Winklerová,Jolana Hvězdová, Klára Beranová, Nikola Andělová a Elena Mazlová. V kategorii I.A obsadil náš tým šesté místo, když po první polovině závodu atakoval medailové příčky, ale chyba na trampolíně medailové ambice zhatila. Děvčata startovala v sestavě- Klára Feitová, Alžběta Fuková, Eliška Erbenová,Tereza Zámková, Iva Neubauerová,Anna Daňková. Videa najdete na našem youtube a fotky na Rajčeti.

Velikonoční oddílový závod 2023Celkem 42 závodnic se zúčastnilo našeho jarního oddílového závodu. O medaile si to rozdaly holčičky od přípravky až po nejstarší kategorie. V kategorii A1 zvítězila Ema Dráždilová, druhá skončila Kristýna Vrzalová a třetí Alžběta Čurdová. V kategorii A2 na nejvyšším stupínku stanula Veronika Stolínová, druhá byla Sofie Rapouchová a třetí Natálie Karafiátová. V kategorii B obsadila první příčku Laura Mia Salmajová, druhou Tereza Pulicarová a třetí Tereza Erbenová. V kategorii C se z vítězství radovala Andrea Cahová, stříbro brala Taťána Polkovnyková a bronz Klára Beranová. V kategorii D vyhrála Eliška Erbenová, druhá skončila Klára Feitová a třetí Alžběta Fuková. V kategorii E patřilo první místo Natálii Havlíkové, druhé Karolíně Ryšavé a třetí Denise Čápové. A v kategorii F byla první Monika Matějíčková, druhá Nikola Havlíková a třetí Erika Pivničková. Fotky ze závodu jsou na našem Rajčeti.

Praha Open 2023Teamgymového závodu v Praze se zúčastnila čtyři naše děvčata v kategorii Tria mladší. V koncerenci pěti týmů holky vybojovaly stříbrné medaile. Zasloužila se o ně Tereza Zámková, Kristýna Klenovská, Nikola Andělová a Elena Mazlová. Fotky a videa najdete na našem rajčeti a youtube.

2022

Vánoční oddílový závod

V sobotu 17.12.2022 proběhl náš vánoční oddílový závod. Vítězkami v jednotlivých kategoriích se staly Karolína Görnerová, Aneta Tesařová, Veronika Habrová, Nikola Andělová, Tereza Zámková, Erika Pivničková a Nikola Havlíková. Ze stříbrných medailí se radovaly Sofie Rapouchová, Julie Lapešová, Markéta Sedláčková, Elena Mazlová, Klára Feitová, Natálie Ptáčková a Karolína Rausová. Bronzové medaile vybojovaly Tereza Vlasáková, Eliška Koubová, Sofie Příhodová, Andrea Cvachová, Iva Neubauerová, Natálie Havlíková a Monika Matějíčková. Pochvala však patří úplně všem !!!! Zároveň byly vyhlášeny i oddílové Gymnastky roku 2022 a těmi se v jednotlivých věkových kategoriích staly Tereza Pulicarová, Nikola Andělová, Iva Neubauerová, Tereza Zámková, Erika Pivničková a Karolína Rausová. Gratulujeme! Fotky najdete na našem Rajčeti.

Přebor ČOS Oblast Východ-Olomouc

Obě družstva, která se zúčastnila přeboru Malá oblast v Brně, postoupila na velkou oblast do Olomouce. Oba týmy zde startovaly opět v kategorii MTG 0 a tým A obsadil první místo a tým B byl třetí. :) Družstvo A startovalo ve složení Taťána Polkovnyková, Elena Mazlová, Klára Beranová, Nikola Andělová, Kateřina E.Podoláková, Andrea Cvachová a Linda Winklerová. Tým B závodil v sestavě Veronika Habrová, Nikola Kodysová, veronika Čeloudová, Tereza Pulicarová, Markéta Sedláčková, Tereza Erbenová a Simona Chvátalová.

Přebor Malá oblast ČOS-Brno

Přeboru ČOS Malá oblast se v Brně-Židenicích zúčastnila dvě družstva našich nejmladších závodnic. Oba týmy startovaly v kategorii MTG 0. Mezi 9.týmy se družstvo A umístilo na krásném 1.místě, druhý byl Sokol Ořechov, třetí Sokol Brno I. a čtvrtá příčka patřila našemu družstvu B.Tým A startoval ve složení- Nikola Andělová, Linda Winklerová, Rebeka Křivanová, Taťána Polkovnyková,Elena Mazlová, Jolana Hvězdová a Kateřina Elisabeth Podoláková. Tým B cvičil v sestavě- Tereza Erbenová, Laura Mia Salmajová, Tereza Pulicarová, Veronika Čeloudová, Veronika Habrová, Markéta Sedláčková, Nikola Kodysová,Sofie Příhodová a Agnes Kratochvílová.

Blue cup 2022

Tři týmy Gloxi clubu startovaly 13.listopadu na Blue cupu v Říčanech. V kategorii mini obsadil náš tým při svém prvním startu na závodech krásné čtvrté místo z osmi družstev. V kategorii 0 se děvčata nevyhnula chybám a obsadila devátou příčku. V kategorii Junior I. skončily holky páté ze třinácti družstev, když o lepší umístění je připravila chybička na akrobacii. Tým Junior I. startoval ve složení Tereza Badalíková, Natálie Havlíková, Alžběta Fuková, Iva Neubauerová, Tereza Zámková, Eliška Erbenová, Klára Feitová a Ella Tymkovičová. Minitým B cvičil v sestavě Laura Mia Salmajová, Nikola Kodysová, Tereza Erbenová Simona Chvátalová, Agnes Kratochvílová,Tereza Pulicarová, Markéta Sedláčková, Veronika Habrová a Veronika Čeloudová. Minitým A reprezentovaly Jolana Hvězdová, Taťána Polkovnyková, Nelly Nádvorníková, Klára Beranová, Rebeka Křivanová, Kateřina Elisabeth Podoláková, Andrea Cvachová a Nikola Andělová.

Mistrovství ČR v TeamGymu-Plzeň-5.11.2022

První listopadovou sobotu startovaly dvě naše družstva na M ČR v Plzni. V kategorii Junior I. naše holčičky získaly ve velké konkurenci po hezkém výkonu pěkné 5. místo. Vítězem této kategorie se stalo družstvo Avia Čakovice, druhá byla Chropyně a třetí Trutnov. Starší dívky v kategorii Senior A vybojovaly druhé místo za vítězným týmem Bohemians Praha, třetí byl tým z Třebíče . Mladší družstvo startovalo ve složení Tereza Badalíková, Natálie Havlíková, Alžběta Fuková, Eliška Erbenová, Klára Feitová, Tereza Zámková, Iva Neubauerová a Kristýna Klenovská.Starší tým cvičil ve složení Monika Matějíčková, Nikola Havlíková, Karolína Rausová, Erika Pivničková, Natálie Henešová, Natálie Ptáčková, Tereza Hrbková a Jorika Kejnovská.

Pohár města Příbrami

Dva týmy se zúčastnily tradičního závodu Českého poháru v Příbrami. V kategorii Junior I. obsadilo naše družstvo solidní páté místo . Za tento tým startovala Natálie Havlíková, Tereza Badalíková, Klára Feitová, Alžběta Fuková, Eliška Erbenová. Tereza Zámková, Iva Neubauerová s náhradnicí Kristýnou Klenovskou. V kategorii Senior A zvítězila naše děvčata před týmem z Třebíče ve složení Monika Matějíčková, Natálie Havlíková, Karolína Rausová, Tereza Hrbková, Karolína Ryšavá, Erika Pivničková,Natálie Ptáčková s náhradnicí Natali Zárybnickou a Adélou Hrbkovou. Tento závod byl generálkou na M ČR, které se bude konat 5.11. v Plzni.

Župní přebor v přespolním běhu

Tradičního župního přeboru v přespolním běhu se zúčastnilo 33 našich závodnic. Tentokrát jsme si přivezli celkem 10 medailových umístění. V kategorii předškolních dětí zvítězila Veronika Stolínová a Eliška Koubová byla třetí. Mezi mladšími žákyněmi I. vybojovala bronz Iva Neubauerová. V kategorii mladších žákyň II. získala stříbro Eliška Erbenová a třetí byla Kristýna Klenovská. Mezi staršími žákyněmi III. se radovala ze stříbrné medaile Adéla Hrbková a z bronzové Natálie Ptáčková.Kategorii dorostenek vyhrála Tereza Hrbková před Nikolou Havlíkovou a Monikou Matějíčkovou. Navíc za uplynulou sezónu v soutěži všestrannosti získala bronz v kategorii předškoláků Nikola Kodysová. Dobrá práce, holky!! Fotky najdete na našem Rajčeti.

Mistrovství Evropy v Lucembursku

Na ME v TeamGymu v Lucembursku v druhém zářijovém týdnu startovala v kategorii žen v českém reprezentačním týmu i naše Kája Rausová. Družstvo obsadilo 7.místo, jen jedno místo za postupem do finálové šestky. ČR reprezentoval také tým juniorek, který skončil na 11.místě a mix tým, který skončil na osmém místě. ME se zúčastnila též početná výprava našich trenérek, které vydatně povzbuzovaly české týmy a parádně si užily závodní atmosféru.

18.6.-Oddílové závody

Závěr školního roku patřil našim letním oddílovým závodům. Na start se postavilo 49 našich závodnic. V kategorii přípravka závodilo 13 závodníc a nejlépe si vedla Laura Mia Salmajová, která vyhrála, druhá byla Tereza Erbenová a třetí Sofie Příhodová. V kategorii A byly medailistkami první Veronika Habrová, druhá Markéta Sedláčková a třetí Simona Chvátalová. V kategorii B byla první Elena Mazlová, druhá Andrea Cvachová a třetí Nikola Andělová. V kategorii C zvítězila Jana Šimoníková, stříbrná byla Julie Kratochvílová a bronz připadl Elle Tymkovičové. Kategorii D vyhrála Tereza Zámková, druhé místo vybojovala Eliška Erbenová a třetí Natálie Havlíková. V kategorii E se z prvního místa radovala Adéla Zámková, druhá byla Erika Pivničková a třetí Beáta Urbánková. V nejstarší kategorii vyhrála Monika Matějíčková, stříbrná byla Nikola Havlíková a třetí Karolína Rausová.

 

V sobotu 17.12.2022 proběhl náš vánoční oddílový závod. Vítězkami v jednotlivých kategoriích se staly Karolína Görnerová, Aneta Tesařová, Veronika Habrová, Nikola Andělová, Tereza Zámková, Erika Pivničková a Nikola Havlíková. Ze stříbrných medailí se radovaly Sofie Rapouchová, Julie Lapešová, Markéta Sedláčková, Elena Mazlová, Klára Feitová, Natálie Ptáčková a Karolína Rausová. Bronzové medaile vybojovaly Tereza Vlasáková, Eliška Koubová, Sofie Příhodová, Andrea Cvachová, Iva Neubauerová, Natálie Havlíková a Monika Matějíčková. Pochvala však patří úplně všem !!!! Zároveň byly vyhlášeny i oddílové Gymnastky roku 2022 a těmi se v jednotlivých věkových kategoriích staly Tereza Pulicarová, Nikola Andělová, Iva Neubauerová, Tereza Zámková, Erika Pivničková a Karolína Rausová. Gratulujeme! Fotky najdete na našem Rajčeti.

Přebor ČOS Oblast Východ-Olomouc

Obě družstva, která se zúčastnila přeboru Malá oblast v Brně, postoupila na velkou oblast do Olomouce. Oba týmy zde startovaly opět v kategorii MTG 0 a tým A obsadil první místo a tým B byl třetí. :) Družstvo A startovalo ve složení Taťána Polkovnyková, Elena Mazlová, Klára Beranová, Nikola Andělová, Kateřina E.Podoláková, Andrea Cvachová a Linda Winklerová. Tým B závodil v sestavě Veronika Habrová, Nikola Kodysová, veronika Čeloudová, Tereza Pulicarová, Markéta Sedláčková, Tereza Erbenová a Simona Chvátalová.

Přebor Malá oblast ČOS-Brno

Přeboru ČOS Malá oblast se v Brně-Židenicích zúčastnila dvě družstva našich nejmladších závodnic. Oba týmy startovaly v kategorii MTG 0. Mezi 9.týmy se družstvo A umístilo na krásném 1.místě, druhý byl Sokol Ořechov, třetí Sokol Brno I. a čtvrtá příčka patřila našemu družstvu B.Tým A startoval ve složení- Nikola Andělová, Linda Winklerová, Rebeka Křivanová, Taťána Polkovnyková,Elena Mazlová, Jolana Hvězdová a Kateřina Elisabeth Podoláková. Tým B cvičil v sestavě- Tereza Erbenová, Laura Mia Salmajová, Tereza Pulicarová, Veronika Čeloudová, Veronika Habrová, Markéta Sedláčková, Nikola Kodysová,Sofie Příhodová a Agnes Kratochvílová.

Blue cup 2022

Tři týmy Gloxi clubu startovaly 13.listopadu na Blue cupu v Říčanech. V kategorii mini obsadil náš tým při svém prvním startu na závodech krásné čtvrté místo z osmi družstev. V kategorii 0 se děvčata nevyhnula chybám a obsadila devátou příčku. V kategorii Junior I. skončily holky páté ze třinácti družstev, když o lepší umístění je připravila chybička na akrobacii. Tým Junior I. startoval ve složení Tereza Badalíková, Natálie Havlíková, Alžběta Fuková, Iva Neubauerová, Tereza Zámková, Eliška Erbenová, Klára Feitová a Ella Tymkovičová. Minitým B cvičil v sestavě Laura Mia Salmajová, Nikola Kodysová, Tereza Erbenová Simona Chvátalová, Agnes Kratochvílová,Tereza Pulicarová, Markéta Sedláčková, Veronika Habrová a Veronika Čeloudová. Minitým A reprezentovaly Jolana Hvězdová, Taťána Polkovnyková, Nelly Nádvorníková, Klára Beranová, Rebeka Křivanová, Kateřina Elisabeth Podoláková, Andrea Cvachová a Nikola Andělová.

Mistrovství ČR v TeamGymu-Plzeň-5.11.2022

První listopadovou sobotu startovaly dvě naše družstva na M ČR v Plzni. V kategorii Junior I. naše holčičky získaly ve velké konkurenci po hezkém výkonu pěkné 5. místo. Vítězem této kategorie se stalo družstvo Avia Čakovice, druhá byla Chropyně a třetí Trutnov. Starší dívky v kategorii Senior A vybojovaly druhé místo za vítězným týmem Bohemians Praha, třetí byl tým z Třebíče . Mladší družstvo startovalo ve složení Tereza Badalíková, Natálie Havlíková, Alžběta Fuková, Eliška Erbenová, Klára Feitová, Tereza Zámková, Iva Neubauerová a Kristýna Klenovská.Starší tým cvičil ve složení Monika Matějíčková, Nikola Havlíková, Karolína Rausová, Erika Pivničková, Natálie Henešová, Natálie Ptáčková, Tereza Hrbková a Jorika Kejnovská.

Pohár města Příbrami

Dva týmy se zúčastnily tradičního závodu Českého poháru v Příbrami. V kategorii Junior I. obsadilo naše družstvo solidní páté místo . Za tento tým startovala Natálie Havlíková, Tereza Badalíková, Klára Feitová, Alžběta Fuková, Eliška Erbenová. Tereza Zámková, Iva Neubauerová s náhradnicí Kristýnou Klenovskou. V kategorii Senior A zvítězila naše děvčata před týmem z Třebíče ve složení Monika Matějíčková, Natálie Havlíková, Karolína Rausová, Tereza Hrbková, Karolína Ryšavá, Erika Pivničková,Natálie Ptáčková s náhradnicí Natali Zárybnickou a Adélou Hrbkovou. Tento závod byl generálkou na M ČR, které se bude konat 5.11. v Plzni.

Župní přebor v přespolním běhu

Tradičního župního přeboru v přespolním běhu se zúčastnilo 33 našich závodnic. Tentokrát jsme si přivezli celkem 10 medailových umístění. V kategorii předškolních dětí zvítězila Veronika Stolínová a Eliška Koubová byla třetí. Mezi mladšími žákyněmi I. vybojovala bronz Iva Neubauerová. V kategorii mladších žákyň II. získala stříbro Eliška Erbenová a třetí byla Kristýna Klenovská. Mezi staršími žákyněmi III. se radovala ze stříbrné medaile Adéla Hrbková a z bronzové Natálie Ptáčková.Kategorii dorostenek vyhrála Tereza Hrbková před Nikolou Havlíkovou a Monikou Matějíčkovou. Navíc za uplynulou sezónu v soutěži všestrannosti získala bronz v kategorii předškoláků Nikola Kodysová. Dobrá práce, holky!! Fotky najdete na našem Rajčeti.

Mistrovství Evropy v Lucembursku

Na ME v TeamGymu v Lucembursku v druhém zářijovém týdnu startovala v kategorii žen v českém reprezentačním týmu i naše Kája Rausová. Družstvo obsadilo 7.místo, jen jedno místo za postupem do finálové šestky. ČR reprezentoval také tým juniorek, který skončil na 11.místě a mix tým, který skončil na osmém místě. ME se zúčastnila též početná výprava našich trenérek, které vydatně povzbuzovaly české týmy a parádně si užily závodní atmosféru.